Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40975
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив інтеркалювання “Wine” на імпеданс шаруватих кристалів InSe
Authors Фешак, Т.М.
ORCID
Keywords шаруваті кристали
слоистые кристаллы
layered crystals
інтеркаляція
интеркаляция
intercalation
електропровідність
электропроводность
conductivity
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40975
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Фешак, Т.М. Вплив інтеркалювання “Wine” на імпеданс шаруватих кристалів InSe [Текст] / Т.М. Фешак; кер. З.Д. Ковалюк // Фізика, електроніка, електротехніка: матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 20-25 квітня 2015 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми: СумДУ, 2015. — С. 131.
Abstract Останнім часом значна увага приділяється одержанню і дослідженню властивостей шаруватих напівпровідників та створенню на їх основі нових приладів. Саме наявність в кристалічній структурі шаруватих кристалів слабкого ван-дер-ваальсового зв’язку дає можливість впроваджувати іони, атоми або молекули.
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Australia Australia
1
Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
China China
4
Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
11390
Greece Greece
1
Hungary Hungary
1
Ireland Ireland
5696
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
93432
United Kingdom United Kingdom
46983
United States United States
782018
Unknown Country Unknown Country
93431

Downloads

China China
3
Germany Germany
2
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
280129
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1032963
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Feshak_conductivity.pdf 295.09 kB Adobe PDF 1313103

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.