Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41051
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Фізика в молекулярній кулінарії
Authors Воробйова, М.
Воробйова, П.
ORCID
Keywords молекулярна кулінарія
молекулярная кулинария
molecular cooking
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41051
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Воробйова, М. Фізика в молекулярній кулінарії [Текст] / М. Воробйова, П. Воробйова ; наук. кер. В.В. Коваль // Перший крок у науку : матеріали IV студентської конференції ф-ту електроніки та інформаційних технологій Суми, 28 квітня 2013 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми : СумДУ, 2013. - С. 77.
Abstract Молекулярна кулінарія - це розділ кулінарної науки, основним завданням якого є вивчення фізико-хімічних процесів які відбуваються під час приготування їжі. Тобто це кулінарія, в основу якої покладений принцип «головне не самі продукти, а ті хімічні складові з яких вони складаються».
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Canada Canada
1
France France
4218
Germany Germany
3
Greece Greece
1
Ireland Ireland
16708
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
368
Russia Russia
1
Singapore Singapore
665547
Ukraine Ukraine
390069
United Kingdom United Kingdom
195769
United States United States
58397
Unknown Country Unknown Country
7

Downloads

China China
182
EU EU
1
France France
1
Germany Germany
2
India India
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
665546
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
114592
Unknown Country Unknown Country
154

Files

File Size Format Downloads
Vorobyova.pdf 241,15 kB Adobe PDF 780484

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.