Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43491
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Зміст та основні чинники організації праці на підприємстві
Authors Голіус, В.С.
ORCID
Keywords організація праці
организация работы
ринкова економіка
рыночная экономика
market economy
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43491
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Голіус, В.С. Зміст та основні чинники організації праці на підприємстві [Текст] / В.С. Голіус; Наук. кер. О.І. Карпіщенко // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 27 травня 2015 р. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, М.М. Петрушенка. - Суми: СумДУ, 2015. - С. 184.
Abstract Одним з важливіших напрямків забезпечення соціальної спрямованості ринкової економіки є раціонально побудована організація праці на всіх рівнях управління. Організована на науковій основі праця є провідним фактором зростання його продуктивності та зниження витрат виробництва – основи забезпечення конкурентоспроможності об'єктів господарювання ринкової економіки.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
17068753
Greece Greece
1
Ireland Ireland
27942
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2947805
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
10008284
United Kingdom United Kingdom
309377
United States United States
31189697
Unknown Country Unknown Country
617022

Downloads

Canada Canada
1
China China
3
France France
3
Germany Germany
2
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
10008278
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
62168886
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Goliys_runcova.pdf 255,02 kB Adobe PDF 72177183

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.