Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4403
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Початкова обробка сигналу при розпізнаванні голосових команд із застосуванням віконного перетворення Фур`є
Authors Chekalov, Oleksandr Petrovych
Yakushev, Oleksandr Anatoliiovych
Keywords перетворення Фур`є
преобразование Фурье
Fourier
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4403
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Чекалов, О.П. Початкова обробка сигналу при розпізнаванні голосових команд із застосуванням віконного перетворення Фур`є [Текст] / О.П. Чекалов, О.А. Якушев // Інформатика, математика, механіка : матеріали та програма IV Міжвузівської науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів (Суми, 19-23 квітня 2010 року) / Відп. за вип. С.І.Проценко. — Суми : СумДУ, 2010. — С.124-125.
Abstract Розглянутий алгоритм початкового оброблення сигналів із застосування віконного перетворення Фур‘є забезпечує високу достовірність розпізнавання голосових команд. Застосування одержаних результатів може бути перспективним при розробці інформаційного та алгоритмічного забезпечення інтелектуальних систем розпізнавання голосових команд, наприклад в медицині, робототехніці тощо. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4403
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Czech Republic Czech Republic
1
France France
1
Germany Germany
450
Iran Iran
1
Netherlands Netherlands
5
Russia Russia
21
Spain Spain
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
2569
United Kingdom United Kingdom
6
United States United States
30
Unknown Country Unknown Country
110

Downloads

China China
4
France France
1
Germany Germany
451
Ukraine Ukraine
1937
Unknown Country Unknown Country
73

Files

File Size Format Downloads
IMM_2010.pdf 7,42 MB Adobe PDF 2466

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.