Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44971
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Дослідження культури та якості харчування студентів Медичного інституту СумДУ як одного з факторів формування здоров'я |
Authors |
Chayen, Bohdana Yakivna
Савостьянов, І.І. Котлярова, Ю.Ю. |
Keywords |
харчування студентів питание студентов nutrition students харчова поведінка пищевое поведение feeding behavior культура харчування культура питания food culture якість харчування качество питания quality food |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/44971 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Удовиченко, Б.Я. Дослідження культури та якості харчування студентів Медичного інституту СумДУ як одного з факторів формування здоров'я [Текст] / Б.Я. Удовиченко, І.І. Савостьянов, Ю.Ю. Котлярова; наук. кер. В.О. Курганська // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 21-22 квітня 2016 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2016. — Т.1. — С. 111. |
Abstract |
Підготовка майбутніх спеціалістів в галузі медицини включає не лише професійне навчання, але і формування світогляду громадянина, що має засади поведінки націленої на збереження здоров’я не лише пацієнтів, а й свого власного. Відсутність даних принципів спричиняє ряд суспільно негативних тенденцій, таких як ріст захворюваності та летальності. Хоча це парадоксально, але кризові явища в сфері харчування розвиваються саме на фоні підвищення рівня освіти. Важливу роль в забезпеченні якості життя людини та здоров’я відіграє раціональне харчування. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (МІ) |
Views

1

1225

1

4

1

2

1

1

281

612

307

11
Downloads

1

1226

1

256

1

282

7
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Udovychenko_Savostianov.pdf | 634,26 kB | Adobe PDF | 1774 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.