Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49204
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Стимулювання інноваційного процесу в Україні
Authors Karpishchenko, Oleksandr Oleksiiovych
Овчаренко, О.О.
ORCID
Keywords інноваційний процес
инновационный процесс
innovation process
збір інформації
сбор информации
gathering information
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49204
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Карпіщенко, О.О. Стимулювання інноваційного процесу в Україні [Текст] / О.О. Карпіщенко, О.О. Овчаренко // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. – Суми: СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 63-64.
Abstract Широкі можливості автоматизованого збору інформації про покупців, їх уподобання, періодичність покупок, вартість товарів та інше дозволяють маркетологам дуже детально вивчати цільову аудиторію. Проте значні обсяги інформації одночасно формують і пастку в яку можна потрапити: по-перше, досить складно виділити потрібну для аналізу інформацію; по-друге, існує загроза невірної її інтерпретації та відповідно формування невірних висновків.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
3
Ireland Ireland
46594
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
225
Ukraine Ukraine
608058
United Kingdom United Kingdom
274629
United States United States
3349775
Unknown Country Unknown Country
608057

Downloads

China China
153669
Germany Germany
3
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1812205
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4887347
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Karpishchenko_innovatsiinyi_protses.pdf 938,34 kB Adobe PDF 6853229

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.