Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59505
Title: Basic Steps to Maximizing Students' Learning Potential
Other Titles: Основні шляхи оптимізації використання навчального потенціалу студентів
Authors: Hnapovska, Liudmyla Vadymivna 
Keywords: communicative classroom
learning potential
strategies
techniques
learning opportunities
комунікативні методики
навчальний потенціал
стратегії
прийоми
навчальні можливості
Issue Year: 2013
Publisher: Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна
Citation: Hnapovska L. Basic Steps to Maximizing Students' Learning Potential / L. Hnapovska // Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі : збірник матеріалів VI Міжнародної науково-методичної конференції (21 листопада 2013 року, м. Харків) / Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2013. - С. 44-45.
Abstract: The paper focuses on ways of facilitating students' learning potential while teaching foreign languages. Basic strategies used to maximize effectiveness of a communicative approach are treated as general plans derived from theoretical, empirical and pedagogic knowledge that is further implemented in situation-specific classroom techniques.
У тезах розглянуто шляхи оптимізації залучення навчального потенціалу студентів при навчанні іноземних мов. Базові стратегії, які використовуються для підвищення ефективності застосування комунікативного підходу, розглядаються як сукупність теоретичних, емпіричних та педагогічних знань, які в подальшому імплементуються у конкретних ситуаціях уроку з іноземної мови.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59505
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ БТ)

Views
Other3
Germany1
Ukraine6
Downloads
Other1
China1
Germany1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Hnapovska_Basic_Steps_to_Maximizing.pdf497.83 kBAdobe PDF3Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.