Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67691
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення енергетичних характеристик гранульованих нітратів целюлози насиченням нітроефіром
Authors Лукашов, В.К.
Середа, В.І.
Колодко, І.С.
ORCID
Keywords нітрат целюлози
нітрогліцерин
технологічний режим
cellulose nitrate
nitroglycerin
technological regime
нитрат целлюлозы
нитроглицерин
технологический режим
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67691
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Лукашов, В.К. Підвищення енергетичних характеристик гранульованих нітратів целюлози насиченням нітроефіром [Текст] / В.К. Лукашов, В.І. Середа, І.С. Колодко // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 17.
Abstract Одним з основних напрямів збільшення експлуатаційної ефективності гранульованих нітратів целюлози є регулювання їх енергетичних характеристик, що залежать від хімічного складу і обмежуються питомою теплотою горіння (калорійністю) нітратцелюлозної основи. Вона визначається розрахунковим шляхом або експериментально з використанням калориметричної установки.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

China China
142
Czechia Czechia
1
France France
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
1950
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
131580
Ukraine Ukraine
48611
United Kingdom United Kingdom
24584
United States United States
263159
Unknown Country Unknown Country
48610

Downloads

China China
138
India India
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
518644
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
518641
Unknown Country Unknown Country
7

Files

File Size Format Downloads
Lukashov.pdf 562,03 kB Adobe PDF 1037433

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.