Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБугайов, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorБугаев, Владимир Иванович-
dc.contributor.authorBuhaiov, Volodymyr Ivanovych-
dc.contributor.authorОпанасюк, Анатолій Сергійович-
dc.contributor.authorОпанасюк, Анатолий Сергеевич-
dc.contributor.authorOpanasiuk, Anatolii Serhiiovych-
dc.contributor.authorГолубнича, Вікторія Миколаївна-
dc.contributor.authorГолубничая, Виктория Николаевна-
dc.contributor.authorHolubnycha, Viktoriia Mykolaivna-
dc.contributor.authorМиронов, П.Ф.-
dc.date.accessioned2018-05-10T09:35:12Z-
dc.date.available2018-05-10T09:35:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозмірзалежна антибактеріальна активність суспензії наночастинок срібла [Текст] / П.Ф. Миронов, В.І. Бугайов, А.С. Опанасюк, В.М. Голубнича // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 22.ru_RU
dc.identifier.urihttp://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67721-
dc.description.abstractМетою нашого дослідження було вивчення антибактеріальної активності НЧ срібла в залежності від їх розмірів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherСумський державний університетru_RU
dc.subjectантибактеріальні властивості сріблаru_RU
dc.subjectдистильована водаru_RU
dc.subjectмікробіологічне дослідженняru_RU
dc.subjectантибактериальные свойства серебраru_RU
dc.subjectдистиллированная водаru_RU
dc.subjectмикробиологическое исследованиеru_RU
dc.subjectantibacterial properties of silverru_RU
dc.subjectdistilled waterru_RU
dc.subjectmicrobiological studyru_RU
dc.titleРозмірзалежна антибактеріальна активність суспензії наночастинок сріблаru_RU
dc.typeThesesru_RU
Appears in Collections:Наукові видання (ШІ)

Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Myronov.pdf663.86 kBAdobe PDF7Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.