Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67796
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка методики визначення вмісту азоту в нітраті крохмалю |
Authors |
Лукашов, В.К.
Тищенко, С.Д. |
ORCID | |
Keywords |
нітрат крохмалю хімічний склад калориметричний метод nitrate of starch chemical composition calorimetric method нитрат крахмала химический состав калориметрический метод |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67796 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Лукашов, В.К. Розробка методики визначення вмісту азоту в нітраті крохмалю [Текст] / С.Д. Тищенко, В.К. Лукашов // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 29-30. |
Abstract |
Нітрат крохмалю є похідним полісахаридів крохмалю, аналогічно до нітрату
целюлози, який є похідним полісахариду целюлози. Обидва полісахариди мають
однакову хімічну формулу, що виражає їх хімічний склад, але різну структуру
макромолекул. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
![Germany](/flags/de.gif)
189869
![Greece](/flags/gr.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
1745
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Singapore](/flags/sg.gif)
14488907
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
2333901
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
16169
![United States](/flags/us.gif)
11450155
![Unknown Country](/flags/--.gif)
44791
Downloads
![Germany](/flags/de.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Norway](/flags/no.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
2333902
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
28525541
![Unknown Country](/flags/--.gif)
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tyshchenko.pdf | 847,35 kB | Adobe PDF | 30859455 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.