Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68203
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Building communication skills in German and French on the basis of business English |
Authors |
Kozlovska, Hanna Borysivna
![]() Otroshchenko, Larysa Stepanivna ![]() Skarlupina, Yuliia Anatoliivna |
Keywords |
спілкування общение communication німецька мова немецкий язык German французька мова французский язык French англійська мова английский язык English |
Type | Schoolbook |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/68203 |
Publisher | Sumy State University |
License | |
Citation | Kozlovska, Yu.A. Building communication skills in German and French on the basis of business English [Електронний ресурс]: handbook: in 2 parts. P.2 / G.B. Kozlovska, L.S. Otroshchenko, Yu.A. Skarloupina. - Sumy: Sumy State University, 2018. - 156 с. |
Abstract |
Навчальний посібник спрямований на абсолютних новачків німецькою та французькою мовами та тих, хто навчається та добре володіє англійською мовою. Він підходить для самостійної роботи і може служити доповненням для базових підручників. Handbook “Building Communication Skills in German and French on the Basis of Business English” (Part 2) is aimed at absolute beginners in German and French and those learners who have good command of English. It is suitable for self-study and class work and can serve as a supplement for basic textbooks. |
Appears in Collections: |
Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ |
Views

1

1

641630

1

1

1

2681923

47962

1355643705

1

6479

1

1

143407559

47806836

-1389039505

24

47959
Downloads

1

1

-1389039505

641631

30724916

143407557

30724913

143407557

47806843

5102020

13642986

1

1

143879

870749244

25926

1

1

13642997

1

1

143407557

1113196482

1

161244581

385854790

1113196479
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kozlovska_formuvannia.pdf | 3,18 MB | Adobe PDF | -1467086434 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.