Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77855
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація технологічного процеса випікання хлібу
Authors Романенко, А.О.
Keywords автоматизація
автоматизация
automation
хлібовипікна піч
хлебопекарная печь
bread oven
алгоритм
algorithm
контур регулювання
контур регулирования
control circuit
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77855
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Романенко, А.О. Автоматизація технологічного процесу випікання хлібу [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / А.О. Романенко; наук. керівник В.Д. Черв’яков.– Суми: СумДУ, 2020. – 64 с.
Abstract В пояснювальній записці наведено опис побутової хлібовипікної печі, матеріали розробки функціональної схеми автоматизації, контурів регулювання технологічних параметрів, алгоритмів управління режимами роботи печі та пакету конструкторських документів.
Appears in Collections: Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

China China
125
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
259
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

France France
1
Netherlands Netherlands
252
Ukraine Ukraine
391
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1

Files

File Size Format Downloads
Romanenko_Bachelous_paper.pdf 1,89 MB Adobe PDF 646

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.