Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77855
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація технологічного процеса випікання хлібу
Authors Романенко, А.О.
ORCID
Keywords автоматизація
автоматизация
automation
хлібовипікна піч
хлебопекарная печь
bread oven
алгоритм
algorithm
контур регулювання
контур регулирования
control circuit
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/77855
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Романенко, А.О. Автоматизація технологічного процесу випікання хлібу [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / А.О. Романенко; наук. керівник В.Д. Черв’яков.– Суми: СумДУ, 2020. – 64 с.
Abstract В пояснювальній записці наведено опис побутової хлібовипікної печі, матеріали розробки функціональної схеми автоматизації, контурів регулювання технологічних параметрів, алгоритмів управління режимами роботи печі та пакету конструкторських документів.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

China China
125
Greece Greece
1
Ireland Ireland
3606
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
3769062
United Kingdom United Kingdom
994824
United States United States
12305735
Unknown Country Unknown Country
3769056

Downloads

Czechia Czechia
7205
Estonia Estonia
1
France France
12305735
Germany Germany
12305744
Ireland Ireland
1
Kazakhstan Kazakhstan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
12305750
Poland Poland
12305734
Romania Romania
12305743
Ukraine Ukraine
20842412
United Kingdom United Kingdom
994838
United States United States
12305733
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Romanenko_Bachelous_paper.pdf 1,89 MB Adobe PDF 95678899

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.