Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79469
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво мідного купоросу. Розробити сушарку киплячого шару
Authors Бондаренко, І.О.
ORCID
Keywords виробництво
мідний купорос
сушарка
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79469
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Бондаренко, І.О. Виробництво мідного купоросу. Розробити сушарку киплячого шару [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / І.О. Бондаренко; наук. керівник С.М. Яхненко. - Суми: СумДУ, 2020. - 47 с.
Abstract У роботі наведено теоретичні основи і особливості процесу сушіння, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних складових деталей та вузлів сушарки киплячого шару, виконані розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, виконано технологічні розрахунки апарату, визначені його геометричні розміри, розраховано та підібрано допоміжне обладнання. Розрахунками на міцність та герметичність доведена надійність роботи проектованої сушарки. Окремим підрозділом представлено монтаж розробленого апарату, діагностика та ремонт основних його вузлів. У розділі «Охорона праці» розглянуто теоретичне питання: «Закон України «Про охорону праці».
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Greece Greece
1
India India
1
Ireland Ireland
671
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
101
Ukraine Ukraine
1496646
United Kingdom United Kingdom
11126
United States United States
563467
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Bulgaria Bulgaria
1
France France
1
Germany Germany
11129
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
563471
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
921275

Files

File Size Format Downloads
Bondarenko_susharka.pdf 1,41 MB Adobe PDF 1495879

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.