Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79532
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво хлориду натрію. Розробити сушарку киплячого шару
Authors Захарін М.П.,
ORCID
Keywords виробництво
хлорид натрію
електричний струм
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79532
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Захарін, М.П. Виробництво хлориду натрію. Розробити сушарку киплячого шару [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / М.П. Захарін; наук. керівник М.П. Юхименко. - Суми: СумДУ, 2020. - 50 с.
Abstract У роботі наведено теоретичні основи і особливості процесу сушіння у зваженому шарі частинок, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних деталей та вузлів апарату; виконано розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, технологічні розрахунки процесу; визначено геометричні розміри сушарки; розраховано та підібрано допоміжне обладнання; виконано розрахунки апарату на міцність та герметичність; розглянуто особливості монтажу і ремонту апарату киплячого шару. Окремим розділом представлена "Охорона праці", де розглянуто класифікацію приміщень за ступенем небезпеки ураження електричним струмом.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
74
Germany Germany
115520
Greece Greece
1
Ireland Ireland
4599
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
513900
United Kingdom United Kingdom
256951
United States United States
1897615
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

France France
1006567
Germany Germany
1
Japan Japan
286
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
278
Turkey Turkey
272
Ukraine Ukraine
513901
United Kingdom United Kingdom
282
United States United States
1897615

Files

File Size Format Downloads
Zakharin_susharka.pdf 1,66 MB Adobe PDF 3419203

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.