Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80174
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості реформування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Authors Соловйов, В.В.
Keywords держпродспоживслужба
держпродспоживслужба
state food service
безпека
безопасность
security
харчові продукти
пищевые продукты
food
Type Masters thesis
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80174
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Соловйов, В.В. Особливості реформування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 281 - публічне управління та адміністрування / В.В. Соловйов; наук. керівник О.О. Павленко. - Суми: СумДУ, 2020. - 59 с.
Abstract В навчальній роботі проведена оцінка етапів реформування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (далі – Держпродспоживслужба), ефективність проведених заходів під час формування служби, визначення причин (факторів), які перешкоджають діяльності служби та надання пропозиції щодо підвищення ефективності реалізації державної політики відповідно визначених законодавством повноважень на прикладі Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області (далі – Головне управління) за результатами діяльності в період 2016-2018 років.
В учебной работе проведена оценка этапов реформирования Государственной службы Украины по вопросам безопасности пищевых продуктов и защиты потребителей (далее - Держпродспоживслужба), эффективность проведенных мероприятий при формировании службы, определение причин (факторов), которые препятствуют деятельности службы и оказания предложения по повышению эффективности реализации государственной политики в соответствии определенных законодательством полномочий на примере Главного управления Держпродспоживслужбы в Сумской области (далее - Главное управление) по результатам деятельности в период 2016-2018 годов.
The study evaluates the stages of reforming the State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection (hereinafter - Derzhprodspozhyvsluzhba), the effectiveness of measures taken during the formation of the service, identifying the causes (factors) that hinder the service and making proposals to improve the implementation of state policy in accordance with the powers defined by law on the example of the Main Department of the State Food and Consumer Service in Sumy region (hereinafter - the Main Department) on the results of activities in the period 2016-2018.
Appears in Collections: Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ ФЕМ)

Views

China China
65
Germany Germany
1
Greece Greece
208
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
6999
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
2493

Downloads

Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
207
Ukraine Ukraine
7000
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
760

Files

File Size Format Downloads
Soloviov.pdf 764,22 kB Adobe PDF 7969

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.