Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81297
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система керування термічною обробкою харчових продуктів |
Authors |
Толбатова, О.О.
|
ORCID | |
Keywords |
термічна обробка харчових продуктів термическая обработка пищевых продуктов heat treatment of food products ПІД регулятор ПИД регулятор PID regulator управління температурою управление температурой temperature control |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81297 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Толбатова, О.О. Система керування термічною обробкою харчових продуктів [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня магістр; спец.: 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / О.О. Толбатова; наук. керівник С.В. Соколов. – Суми: СумДУ, 2020. – 77 с. |
Abstract |
В роботі розроблена автоматична система керування забезпечує якісне адаптивне регулювання процесу термічної обробки різних продуктів в камері малого розміру. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
![Australia](/flags/au.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
1
![Greece](/flags/gr.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
107
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1643
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
833
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
348
![United States](/flags/us.gif)
7518
![Unknown Country](/flags/--.gif)
1
Downloads
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![Finland](/flags/fi.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
348
![Germany](/flags/de.gif)
7518
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Poland](/flags/pl.gif)
1
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
10455
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
10455
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tolbatova_mag_rob.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | 28782 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.