Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82163
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво сульфату амонію. Розробити та модернізувати сушарку киплячого шару
Authors Кобзар Я.С.,
ORCID
Keywords сульфат амонію
сушарка
киплячий шар
Type Masters thesis
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82163
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Кобзар, Я.С. Виробництво сульфату амонію. Розробити та модернізувати сушарку киплячого шару [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 133 – галузеве машинобудування / Я.С. Кобзар; наук. керівник М.П. Юхименко. – Суми: СумДУ, 2020. – 64 с.
Abstract У роботі наведено літературний аналіз процесу сушки, теоретичні основи і особливості процесу сушіння сульфату амонія, виконано розрахунки матеріального і теплового балансів процесу, наведені схеми апаратів сушіння, визначені його основні геометричні розміри. Наведено технологічну схему виробництва, будову та принцип роботи апарата. Виконані технологічні, конструктивні розрахунки та матеріальні розрахунки процесу сушіння сульфату амонія, які підтверджують працездатність та надійність роботи апарата.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
975934
Greece Greece
1
Ireland Ireland
4505
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
222997
United Kingdom United Kingdom
17147
United States United States
690644
Unknown Country Unknown Country
40631

Downloads

Canada Canada
1
Czechia Czechia
9017
Estonia Estonia
975932
Finland Finland
1
France France
405355
Germany Germany
405357
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
17149
Poland Poland
1951862
Ukraine Ukraine
1951865
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1951862
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Kobzar_mag_rob.pdf 1,82 MB Adobe PDF 7668404

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.