Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/83585
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз моделей та методів виявлення кризового стану підприємств
Authors Басанець, І.В.
Plikus, Iryna Yosypivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-0657-7260
Keywords банкрутство
банкротство
bankruptcy
антикризове управління
антикризисное управление
crisis management
кризовий стан підприємств
кризисное состояние предприятий
crisis state of enterprises
Type Conference Papers
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/83585
Publisher Полтавська державна аграрна академія
License Copyright not evaluated
Citation Басанець І. В., Плікус І. Й. Аналіз моделей та методів виявлення кризового стану підприємств // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. Частина 2, м. Полтава, 31 березня 2021 р. Полтава, 2021. С.439-442.
Abstract У статті аналізуються існуючі моделі та методи виявлення кризового стану підприємств
В статье проводится анализ моделей и методов выявления кризисного состояния предприятий
The article analyzes the models and methods for detecting the crisis of enterprises
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БіЕМ)

Views

China China
1
Germany Germany
15787738
Greece Greece
2776
Ireland Ireland
2705487
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
397
Slovenia Slovenia
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
140514307
United Kingdom United Kingdom
34417958
United States United States
474548037
Unknown Country Unknown Country
112284

Downloads

Austria Austria
1
Germany Germany
474548037
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
474548038
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
87466132

Files

File Size Format Downloads
Plikus_bankruptcy.pdf 309,13 kB Adobe PDF 1036562210

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.