Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84125
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Інформаційна технологія віддаленого керування інформаційно-телекомунікаційною системою. Клієнтська частина
Other Titles Information Technology for Remote Control of Information and Telecommunication System. Client Part
Authors Шипік, М.Д.
Keywords інформатика
информатика
informatics
WPF
C#
інформаційна технологія
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84125
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Шипік, М.Д. Інформаційна технологія віддаленого керування інформаційно-телекомунікаційною системою. Клієнтська частина [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістра; спец.: 122 - комп`ютерні науки (інформатика) / М.Д. Шипік; наук. кер. С.О.Петров. - Суми: СумДУ, 2021. - 45 с.
Abstract У ході роботи було виконано ознайомлення із методами віддаленого керування комп’ютером та реалізовано систему віддаленого керування за допомогою Telegram-боту. Було розроблено програмний додаток в якому використовуються інструменти WPF для створення віконного додатку на С#/.NET та Wix Toolkit для реалізації зручного інсталлера. Додаток встановлюється на персональний комп’ютер, додає реєстр на автозавантаження підчас запуску операційно системи та у фоновому режимі очікує команд від Telegram-клієнта.
Appears in Collections: Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

China China
306
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
119
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
2884
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1596

Downloads

China China
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
2885
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1597

Files

File Size Format Downloads
Shypik_mag_rob.pdf 725,76 kB Adobe PDF 4485

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.