Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84805
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Застільні традиції арабів як важлива частина арабської культури |
Автори |
Алмасри, Ахмад
Ворона, Наталія Олександрівна |
ORCID | |
Ключові слова |
арабська культура арабська кухня застільні традиції арабская культура арабская кухня застольные традиции аrabic culture arabic cuisine table traditions |
Вид документа | Тези доповідей |
Дати випуску | 2021 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84805 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright |
Бібліографічний опис | Алмасри Ахмад, Ворона Н.О. Застільні традиції арабів як важлива частина арабської культури // Наукова спільнота студентів ХХІ століття : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної студентської онлайн-конференції 7–8 квітня 2021 р. Суми : Сумський державний університет, 2021. С. 114-123. |
Короткий огляд (реферат) |
Арабська кухня - це поняття, яке включає в себе
кулінарні традиції кількох східних країн: Ірак, Сирія,
Єгипет, Ліван, Йорданія, Палестина та ін. Тому
індивідуальні особливості поєднуються з загальними
традиціями і в асортименті використовуваних продуктів, і
в способах приготування страв. Арабська кухня - одна з
найдавніших у світі. Вона дуже різноманітна, так як
побут арабів ввібрав в себе не тільки звичаї багатьох
народів, які увійшли до складу халіфату в VII-VIII
століттях, а й їхніх попередників. |
Розташовується у зібраннях: |
Наукові видання (ІФСК) |
Views

1

1

1

1

56705792

1

1

922960

1

167050

1

922957

-1425415057

-1289255399

-1425415059
Downloads

1

1

1

1

1

1

-1425415056

-1425415058
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Almasry_kultura.pdf | 2.29 MB | Adobe PDF | 1444137188 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.