Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84989
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Відділення уварювання сиропу і кристалізації цукру. Розробити вакуум-апарат другого продукту
Authors Ємець М.О.,
ORCID
Keywords сік буряковий
утфель
сироп цукровий
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/84989
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ємець, М.О. Відділення уварювання сиропу і кристалізації цукру. Розробити вакуум-апарат другого продукту [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / М.О. Ємець; наук. керівник В.М. Корнієнко. - Суми: СумДУ, 2021. - 63 с.
Abstract Наведені теоретичні основи и особливості процесу варки утфелю, обґрунтований вибір технологічної схеми виробництва. Виконані розрахунки матеріального и теплового балансів процесу, технологічні розрахунки вакуум-апарата, визначені його конструктивні розміри, гідравлічний опір, обґрунтований вибір матеріалів для виготовлення апарата, проведені розрахунки на міцність. Приведені методи монтажу і ремонту апарата. У розділі з охорони праці приведені викодистані методи монтажу та ремонту.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Brazil Brazil
1
China China
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
1098
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
67998
United Kingdom United Kingdom
3102
United States United States
22299
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Czechia Czechia
14976
Estonia Estonia
7655
Finland Finland
1
France France
67997
Germany Germany
14971
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Romania Romania
1
Slovakia Slovakia
220
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
68000
United Kingdom United Kingdom
14971
United States United States
67995
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Yemets_vakuum.pdf 1,34 MB Adobe PDF 256792

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.