Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86717
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Інформаційна технологія проєктування адаптивної системи онлайн-замовлень продуктів харчування |
Other Titles |
Information Technology of Design an Adaptive Online Food Ordering System |
Authors |
Полушкіна, І.О.
|
ORCID | |
Keywords |
інформаціна технологія система informatics база даних веб-додаток проєкт |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86717 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Полушкіна, І. О. Інформаційна технологія проєктування адаптивної системи онлайн-замовлень продуктів харчування : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 122 - комп`ютерні науки / наук. кер. О. Б. Берест. Суми : СумДУ, 2021. 51 с. |
Abstract |
Розроблено веб-додаток інформаційної технології проєктування адаптивної системи онлайн-замовлень продуктів харчування, що дає можливість користувачам створювати онлайн замовлення на основі даних про заклади харчування, меню закладів та попедедніх замовлень, користувачі можуть переглядати список попередніх замовлень, може відмінити активне замовлення за бажанням. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
China
297
Finland
92
Greece
1191
Ireland
503350
Lithuania
1
Netherlands
97
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
364585501
United Kingdom
66269543
United States
-2006737561
Unknown Country
132489250
Downloads
Austria
1
Colombia
1
Croatia
1
Finland
1
France
40451
Germany
-1442888235
Ireland
1
Lithuania
1
Morocco
1
Netherlands
1724380406
Poland
1160531084
South Africa
1
Spain
20293498
Sweden
1
Turkey
1
Ukraine
-1442888235
United Kingdom
296
United States
-1442888232
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Polushkina_mag_rob.pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | -1423418956 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.