Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88575
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Система кліматозабезпечення приміщень громадського харчування об'ємом до 1500м³ |
Автори |
Циганенко, Е.В.
|
ORCID | |
Ключові слова |
температура temperature клімат климат climate вологість влажность humidity |
Вид документа | Бакалаврська робота |
Спеціальність | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Дати випуску | 2022 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88575 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Циганенко Е. В. Система кліматозабезпечення приміщень громадського харчування об'ємом до 1500м³ : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. О. Журба. Суми : СумДУ, 2022. 64 с. |
Короткий огляд (реферат) |
В рамках даного дипломного проекту проведено аналіз сучасного рівня автоматизації сучасних систем автоматизованого керування мікрокліматом в залах громадського харчування. Описані технічні можливості та надано технічну характеристику задіяному в системі кліматозабезпечення приміщень громадського харчування обладнанні. |
Розташовується у зібраннях: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views

87028

1

145

289254

3171

174055

2867171

18511
Downloads

1

1

30677

1

1

1

289254

1

289254
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Tsyhanenko_bak_rob.pdf | 3.58 MB | Adobe PDF | 609191 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.