Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88670
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості формування професійних компетентностей фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи
Authors Носирєв, О.О.
ORCID
Keywords професійні компетентності
профессиональные компетентности
professional competences
готельно-ресторанна справа
гостинично-ресторанное дело
hotel-restaurant business
сфера обслуговування
сфера обслуживания
service sector
Type Conference Papers
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88670
Publisher Сумський державний університет
License In Copyright
Citation Носирєв О. О. Особливості формування професійних компетентностей фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи // Ціннісно-орієнтований підхід в освіті і виклики євроінтеграції : матеріали III Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Суми, 18 червня 2022 р. Суми : Сумський державний університет, 2022. С. 147-151
Abstract Як свідчить аналіз сучасних реалій, розвиток різних галузей господарства значною мірою залежить від конкурентоспроможності та кваліфікованості фахівців, їхньої здатності успішно вирішувати професійні завдання, швидко реагувати на зміни, самостійно та відповідально приймати рішення тощо. Особлива значущість цього процесу спостерігається під час професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи, оскільки саме цей напрям економіки належить до сфери обслуговування та передбачає необхідність постійної відповідності сучасним стандартам.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІП)

Views

Ireland Ireland
664
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
294288
United Kingdom United Kingdom
28522
United States United States
6851
Unknown Country Unknown Country
129125

Downloads

Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
129124
United States United States
57043
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Nosyriev_service.pdf 1,98 MB Adobe PDF 186170

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.