Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90521
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Оптимізація процесу віджиму в автоматизованій лінії з переробки соняшникового насіння в олію |
Authors |
Василенко В.П.,
|
ORCID | |
Keywords |
система керування control system лінія переробки олії oil processing line модель model |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90521 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Василенко В. П. Оптимізація процесу віджиму в автоматизованій лінії з переробки соняшникового насіння в олію : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. О. Журба. Суми : Сумський державний університет, 2022. 38 с. |
Abstract |
Робота спрямована на оптимізацію процесу віджиму в автоматизованій лінії з переробки соняшникового насіння в олію. Розроблені основні технічні креслення та алгоритми роботи. В ході виконання проекту було розроблено систему автоматизації для лінії переробки соняшникового насіння в олію, а також змодельовано її контури управління та оптимізовано процес віджиму. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
![China](/flags/cn.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
723
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
32
![United States](/flags/us.gif)
829
![Unknown Country](/flags/--.gif)
70
Downloads
![Germany](/flags/de.gif)
509
![Netherlands](/flags/nl.gif)
284
![Romania](/flags/ro.gif)
1
![South Africa](/flags/za.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
1657
![United States](/flags/us.gif)
830
![Unknown Country](/flags/--.gif)
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vasylenko_mag_rob.pdf | 2,27 MB | Adobe PDF | 3283 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.