Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90919
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі
Authors Пасічний, В.М.
Божко, С.Б.
Тищенко, В.І.
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0001-6440-0175
Keywords насіння коноплі
семена конопли
hemp seed
баранина
lamb
полікомпонентні
поликомпонентные
multi-component
напівкопчені ковбаски
полукопченые колбасы
semi-smoked sausages
Type Conference Papers
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90919
Publisher Національний університет харчових технологій
License Copyright not evaluated
Citation Пасічний В. М, Божко С. Б., Тищенко В. І., Божко Н. В. Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2022. С. 165-166.
Abstract Тези доповіді присвячені розробці напівкопчених ковбасок із високими споживчими якостями і біологічною цінністю, що передбачає використання широкого спектру інгредієнтів, їх інкорпорування у сучасні рецептури, комбінування традиційних видів сировини з інноваційними пропозиціями на ринку ресурсів, а саме протеїном насіння коноплі.
Тезисы доклада посвящены разработке полукопченых колбасок с высокими потребительскими качествами и биологической ценностью, что предполагает использование широкого спектра ингредиентов, их инкорпорирование в современные рецептуры, комбинирование традиционных видов сырья с инновационными предложениями на рынке ресурсов, а именно протеином семян конопли.
The abstracts of the report are devoted to the development of semi-smoked sausages with high consumer qualities and biological value, which involves the use of a wide range of ingredients, their incorporation into modern recipes, combining traditional types of raw materials with innovative offers on the resource market, namely hemp seed protein.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Ireland Ireland
1
Ukraine Ukraine
883
United Kingdom United Kingdom
75
United States United States
1215
Unknown Country Unknown Country
218

Downloads

Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
551
United States United States
2393
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Bozhko_polycomponent_sausages.pdf 564,43 kB Adobe PDF 2946

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.