Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах: Рекомендувати цей матеріал
Назва Автоматизація процесу виготовлення морозива
Автори Гайда, С.О.
ORCID
Ключові слова фризер
freezer
хладоген
refrigerant
система автоматизації
automation system
Вид документа Бакалаврська робота
Спеціальність 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Дати випуску 2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066
Видавець Сумський державний університет
Ліцензія Copyright не зазначено
Бібліографічний опис Гайда С. О. Автоматизація процесу виготовлення морозива : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 66 с.
Короткий огляд (реферат) У роботі проведено технічний аналіз процесу виробництва морозива. В результаті аналізу обрано фризер Taylor 710 як об’єкт керування та розглянуто його характеристики. У пояснювальній записці представлено короткий опис технологічного процесу, контури керування та інформаційні контури системи управління параметрами в фризері, та підібрані необхідні засоби автоматизації для даної системи.
Розташовується у зібраннях: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Mongolia Mongolia
1
Singapore Singapore
335825
United Kingdom United Kingdom
33
United States United States
335824
Unknown Country Unknown Country
769887
Україна Україна
79184

Downloads

France France
9442
Germany Germany
237586
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
1
United States United States
237585
Unknown Country Unknown Country
1
Україна Україна
769887

Files

Файл Розмір Формат Downloads
Haida_bak_rob.pdf 2.02 MB Adobe PDF 1254504

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.