Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Автоматизація процесу виготовлення морозива |
Автори |
Гайда, С.О.
|
ORCID | |
Ключові слова |
фризер freezer хладоген refrigerant система автоматизації automation system |
Вид документа | Бакалаврська робота |
Спеціальність | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Дати випуску | 2023 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Гайда С. О. Автоматизація процесу виготовлення морозива : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 66 с. |
Короткий огляд (реферат) |
У роботі проведено технічний аналіз процесу виробництва морозива. В результаті аналізу обрано фризер Taylor 710 як об’єкт керування та розглянуто його характеристики. У пояснювальній записці представлено короткий опис технологічного процесу, контури керування та інформаційні контури системи управління параметрами в фризері, та підібрані необхідні засоби автоматизації для даної системи. |
Розташовується у зібраннях: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views

1

335825

33

335824

769887

79184
Downloads

9442

237586

1

1

1

237585

1

769887
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Haida_bak_rob.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | 1254504 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.