Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92219
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування технологічного процесу виготовлення шпинделю 19.19.003.01
Authors Бардаков, К.О.
ORCID
Keywords шпиндель
spindle
базування
базирование
baseing
фреза
cutter
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92219
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Бардаков К. О. Проектування технологічного процесу виготовлення шпинделю 19.19.003.01 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 72 с.
Abstract Записка: 47 с., 17 табл., 14 рис., 56 формула, 22 літературні джерела В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки. В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: токарно-револьверна та вертикально-фрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу. В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування, карта налагодження, верстатний пристрій з пневмоприводом та маршрутний технологічний процес виготовлення шпинделю 19.19.003.01.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Ireland Ireland
6
Ukraine Ukraine
516
United Kingdom United Kingdom
99
United States United States
1654
Unknown Country Unknown Country
196

Downloads

Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
2474
United States United States
2473

Files

File Size Format Downloads
Bardakov_bak_rob.pdf 3,26 MB Adobe PDF 4948

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.