Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92530
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Дослідження структури, механічних і термодинамічних властивостей плівок (TiZrNbHfTa)B2. Їх осадження методом магнетронного розпилення постійного струму під дією ефекту зміщення підкладки
Authors Клименко, Д.О.
ORCID
Keywords плівка
film
постійний струм
direct current
товщина
thickness
плазмова апаратура
plasma equipment
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92530
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Клименко Д. О. Дослідження структури, механічних і термодинамічних властивостей плівок (TiZrNbHfTa)B2. Їх осадження методом магнетронного розпилення постійного струму під дією ефекту зміщення підкладки : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 153 - мікро- та наносистемна техніка / наук. кер. О. Д. Погребняк. Суми : Сумський державний університет, 2023. 54 с.
Abstract В бакалаврській роботі було проведено дослідження структури, механічних і термодинамічних властивостей плівок (TiZrNbHfTa) B2 та їх осадження методом магнетронного розпилення постійного струму під дією ефекту зміщення підкладки. Детальніший аналіз структури (TiZrNbHfTa)B2 може включати визначення розташування атомів у кристалічній ґратці, вивчення міжатомних взаємодій, аналіз наявності домішок та дефектів у структурі, а також вимірювання параметрів кристалічної ґратки, таких як період решітки та коефіцієнт сітчастості.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1
United Kingdom United Kingdom
12
United States United States
38
Unknown Country Unknown Country
19

Downloads

France France
1
Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
75
United States United States
73

Files

File Size Format Downloads
Klymenko_bak_rob.pdf 778,25 kB Adobe PDF 150

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.