Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92539
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація виробництва їжі швидкого приготування
Authors Расторгуєв, М.В.
ORCID
Keywords автоматизована лінія
automated line
виробництво їжі
food production
швидке приготування
quick cooking
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92539
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Расторгуєв М. В. Автоматизація виробництва їжі швидкого приготування : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 59 с.
Abstract У роботі проводиться аналіз та вибір необхідного обладнання, яке вмикає машини для змішування, формування та варіння локшини, систему дозування і контролю інгредієнтів, конвеєрну систему для переміщення продукту, систему управління та моніторингу процесу, а також розробка елементів SCADA системи. На панелі оператора повинно відображатися кожен контур керування, що дає можливість оператору керувати та слідкувати за процесом виробництва локшини швидкого приготування.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Germany Germany
1
Singapore Singapore
26
Ukraine Ukraine
277
United Kingdom United Kingdom
5
United States United States
364
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Germany Germany
675
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
675
United States United States
363

Files

File Size Format Downloads
Rastorguev_bak_rob.pdf 2,14 MB Adobe PDF 1714

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.