Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92989
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Відділення приготування сусла у виробництві пива. Розробити сусловарильний апарат |
Автори |
Шамкало, І.А.
|
ORCID | |
Ключові слова |
уварювання сусло освітлення |
Вид документа | Бакалаврська робота |
Спеціальність | 133 - Галузеве машинобудування |
Дати випуску | 2023 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92989 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Шамкало І. А. Відділення приготування сусла у виробництві пива. Розробити сусловарильний апарат : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. В. М. Корнієнко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 81 с. |
Короткий огляд (реферат) |
У роботі наведено теоретичні основи та особливості процесу приготування пивного сусла , виконані технологічні розрахунки процесу, визначені габаритні розміри апарата та його гідравлічний опір, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних деталей та вузлів проектованого апарата, розраховано і підібрано допоміжне обладнання. Розрахунками на міцність і герметичність показана надійність роботи запроектованого апарату. Окремим розділом представлені монтаж і ремонт ректифікаційної колони та її елементів. У розділі «Охорона праці» розглянута структура організації служби з охорони праці на підприємстві. |
Розташовується у зібраннях: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

1

79

13224

1

12

13227

30923

4377
Downloads

512

738

1475

1

1

1

1

4374

1473

4375
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Shamkalo_bac_rob.pdf | 975.5 kB | Adobe PDF | 12951 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.