Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/9299
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методи організації та проведення виробничої технологічної і переддипломної практики студентів інженерних спеціальностей |
Authors |
Каруцький, Ю.О.
Лобов, С.В. |
ORCID | |
Keywords |
виробнича практика производственная практика manufacturing practice |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/9299 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Каруцький, Ю.О. Методи організації та проведення виробничої технологічної і переддипломної практики студентів інженерних спеціальностей [Текст] / Ю.О. Каруцький, С.В. Лобов // Матеріали та програма науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету електроніки та інформаційних технологій : Суми, 19-23 квітня 2010 року / Відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 235-236. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
15070894
![Czechia](/flags/cz.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
4
![Germany](/flags/de.gif)
309
![Greece](/flags/gr.gif)
1
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
201818
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
2
![Russia](/flags/ru.gif)
14
![Seychelles](/flags/sc.gif)
1
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Turkey](/flags/tr.gif)
6
![Ukraine](/flags/ua.gif)
2981735
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1497604
![United States](/flags/us.gif)
30141787
![Unknown Country](/flags/--.gif)
74028
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
2
![Germany](/flags/de.gif)
310
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
5559836
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
49968209
![Unknown Country](/flags/--.gif)
54
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
ElIT_2010.pdf | 8,31 MB | Adobe PDF | 55528413 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.