Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93941
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Теоретичні основи технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві
Authors Власенко, Р.С.
ORCID
Keywords екологічна безпека
захист навколишнього середовища
технології захисту навколишнього середовища
утилізація відходів
рослинні відходи
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93941
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Власенко Р. С. Теоретичні основи технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. І. О. Рой. Суми : Сумський державний університет, 2023. 81 с.
Abstract Метою магістерської роботи є аналіз теоретичних основ технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
5
Unknown Country Unknown Country
9

Downloads

Belgium Belgium
1
France France
4
Ukraine Ukraine
1
United States United States
11
Unknown Country Unknown Country
17

Files

File Size Format Downloads
Vlasenko_masters_thesis.pdf 2.52 MB Adobe PDF 34

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.