Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94807
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Енергетичне обстеження приватної оселі багатоповерхового будинку в м. Ірпінь з метою розробки до запровадження заходів з енергозбереження
Authors Лошкарьов, С.М.
ORCID
Keywords енергетичне обстеження
теплопостачання
тепловтрата
енергозберігаючий захід
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94807
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лошкарьов С. М. Енергетичне обстеження приватної оселі багатоповерхового будинку в м. Ірпінь з метою розробки до запровадження заходів з енергозбереження : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 144 – теплоенергетика / наук. кер. С. С. Антоненко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 50 с.
Abstract Обсяг кваліфікаційної роботи: 51 с., 4 таблиці, 9 рисунків, 2 додатки, 16 використаних джерел. Мета роботи: Мета роботи полягає в проведенні комплексного енергетичного обстеження приватної оселі у багатоповерховому будинку в місті Ірпінь з метою розробки та запровадження ефективних заходів з енергозбереження. У відповідності з поставленою метою було виконано: - дослідження систем енергопостачання об’єкта; - вивчено характеристики об'єкта дослідження; - проведено аналіз обсягів енергоспоживання; - проведено розрахунковий аналіз умов для впровадження енергозбережних заходів; - розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Об’єкт дослідження: квартира у багатоквартирному житловому будинку, що знаходиться за адресою м. Ірпінь, вул. Ново-Оскольська, буд.1. Предмет дослідження: системи постачання та споживання енергії. Методи дослідження: включають аналітичний та статистичний методи для визначення динаміки споживання енергії протягом трьох років; методика розрахункового аналізу ефективності впровадження енергозбережного заходу з рекуперації теплоти в системі вентиляції; проаналізовані можливості впровадження технологій альтернативної енергетики; метод розрахунку показника повітрообміну на досліджуваному об’єкті.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Argentina Argentina
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
13

Downloads

United States United States
16

Files

File Size Format Downloads
Loshkarov_masters_thesis.pdf 2.27 MB Adobe PDF 16

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.