Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95477
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Формування принципів, методів і механізмів державного управління в сфері науково-освітніх проектів та інфраструктурних програм житлового господарства в рамках інформаційно-комунікаційної адаптації до європейських стандартів
Authors Demikhov, Oleksii Ihorovych  
Luk`ianykhin, Vadym Oleksandrovych  
Mayboroda, Tetyana  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-9715-9557
http://orcid.org/0000-0002-7436-6836
http://orcid.org/0000-0002-4547-5822
Keywords алгоритми
геоінформаційні системи
житлова сфера
житлова самодостатність населення
механізми
моделі житлової політики
публічна житлова політика
принципи
інструменти
algorithms
geoinformation systems
housing sector
housing self-sufficiency of the population
mechanisms
housing policy models
public housing policy
principles
tools
Type Technical Report
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95477
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Формування принципів, методів і механізмів державного управління в сфері науково-освітніх проектів та інфраструктурних програм житлового господарства в рамках інформаційно-комунікаційної адаптації до європейських стандартів : звіт про НДР (остаточний) / кер. О. І. Деміхов. Суми : Сумський державний університет, 2022. 229 с. № 0117U003352.
Abstract Мета роботи – вдосконалення підходів і розроблення практичних пропозицій органам публічної влади й неурядовим структурам щодо формування та реалізації публічної житлової політики в Україні. Об’єкт дослідження – публічне управління в житловій сфері. Предмет дослідження − процеси формування та реалізації публічної житлової політики в Україні. Методи дослідження: міждисциплінарний і системний підходи, методи аналізу та синтезу, індукції й дедукції, моделювання, узагальнення, систематизації, групування, порівняння, економіко-статистичний, спостереження. Наукові і практичні результати НДР можуть бути використані в процесі формування та реалізації публічної житлової політики, зокрема, в ході впровадження місцевих геоінформаційних систем та електронних платформ обліку житлового фонду, під час підготовки програм економічного і соціального розвитку населених пунктів, для вдосконалення інформаційно-комунікаційних технологій у сфері обліку житлового фонду, аналізу поточної виробничої діяльності та підвищення ефективності управління в сфері ЖКГ, а також результати НДР були використані під час розроблення навчальних програм дисциплін “Управління ресурсами у публічній сфері”, “Управління соціально-економічним розвитком регіону” та “Регіональний менеджмент” за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.
Appears in Collections: Звіти з наукових досліджень

Views

United States United States
6
Unknown Country Unknown Country
2

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Demikhov_zvit_2022.pdf 1,94 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.