Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95536
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Дослідження енергетичних рівнів напівпровідників метод ІЧ спектроскопії
Authors Мальований, М.О.
ORCID
Keywords ІЧ спектроскопія
спектрометр
аналіз
хімічний зв'язок
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95536
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Мальований М. О. Дослідження енергетичних рівнів напівпровідників метод ІЧ спектроскопії : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 171 - електроніка / наук. кер. О. В. Пилипенко. Суми : Сумський державний університет, 2024. 33 с.
Abstract Сьогодні напівпровідники займають ключове місце у розвитку сучасних технологій, зокрема в електроніці, фотоніці та сонячній енергетиці. Вивчення енергетичних рівнів напівпровідників дозволяє краще розуміти їх електронні властивості, що є критично важливим для створення ефективних електронних та оптичних приладів. Інфрачервона (ІЧ) спектроскопія є одним із найпотужніших методів дослідження структури та властивостей напівпровідників, оскільки дозволяє визначати енергетичні рівні, виявляти домішки та дефекти в матеріалі. Об’єкт дослідження – Інфрачервона спектроскопія Предмет дослідження – Інфрачервоні спектри оксидів металів. Мета роботи: Дослідження енергетичних рівнів напівпровідників методом інфрачервоної спектроскопії для визначення їх електронних властивостей та аналіз отриманих спектрів.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Bangladesh Bangladesh
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
9
United Kingdom United Kingdom
4
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

India India
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
1

Files

File Size Format Downloads
Malliovaniy_bak_rob.pdf 1,12 MB Adobe PDF 3

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.