Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96338
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Зміни нормативно-правового регулювання відносин зайнятості та працевлаштування населення України в умовах воєнного стану
Authors Зенченко, А.В.
ORCID
Keywords зайнятість
працевлаштування
воєнний стан
збройна агресія
ринок праці
Type Conference Papers
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96338
Publisher Сумський державний університет
License In Copyright
Citation Зенченко А. В. Зміни нормативно-правового регулювання відносин зайнятості та працевлаштування населення України в умовах воєнного стану / наук. кер. О. П. Горбань // Реформування правової системи в контексті євроінтеграційних процесів : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 23–24 травня 2024 р. / редкол. : А. М. Куліш, В. В. Миргород, А. Р. Голоха. Суми : Сумський державний університет, 2024. С. 101-104.
Abstract Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», на нашу думку, став необхідним перехідним етапом для нашої країни на період збройної агресії. Він захищає права як робітників, так і роботодавців, а також створює необхідне законне підґрунтя для військової мобілізації економіки та її переходу на воєнні рейки. Важливо зазначити, що Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» створює належні умови для функціонування підприємств та установ в умовах спеціального режиму воєнного стану. Зміни окремих умов трудових відносин, зумовлюють швидке залучення працівників до виконання роботи, усунення простою підприємств та установ, що є запорукою міцного тилу у війні.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІП)

Views

China China
7
Ukraine Ukraine
3
United States United States
1

Downloads

China China
1
Japan Japan
1
United States United States
11

Files

File Size Format Downloads
Zenchenko_employment.pdf 1,14 MB Adobe PDF 13

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.