Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів
Authors Оробей, Н.А.
ORCID
Keywords сироп
sirup
котел
boiler
контролер
controller
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Оробей Н. А. Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2024. 59 с.
Abstract Робота присвячена вивченню методів підвищення ефективності процесу автоматичного керування температурою сиропу у сироповарильному котлі за рахунок вдосконалення алгоритму автоматичного керування.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Orobey_bak_rob.pdf 2.18 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.