Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
| Title | Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів |
| Authors |
Оробей, Н.А.
|
| ORCID | |
| Keywords |
сироп sirup котел boiler контролер controller |
| Type | Bachelous Paper |
| Speciality | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
| Date of Issue | 2024 |
| URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477 |
| Publisher | Сумський державний університет |
| License | Copyright not evaluated |
| Citation | Оробей Н. А. Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2024. 59 с. |
| Abstract |
Робота присвячена вивченню методів підвищення ефективності процесу автоматичного керування температурою сиропу у сироповарильному котлі за рахунок вдосконалення алгоритму автоматичного керування. |
| Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Unknown Country
1
Downloads
Files
| File | Size | Format | Downloads |
|---|---|---|---|
| Orobey_bak_rob.pdf | 2.18 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.