Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99115
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методичні вказівки щодо виконання розрахунково-графічної роботи "Розроблення алгоритмів роботи та оцінювання інформаційних характеристик системи передання інформації" з дисципліни "Теорія інформації та оброблення сигналів" |
Authors |
Berezhna, Olha Volodymyrivna
![]() Arbuzov, Volodymyr Viktorovych Kulyk, Ihor Anatoliiovych ![]() Shevchenko, Maryna Serhiivna ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-7105-1276 http://orcid.org/0000-0003-2403-8671 http://orcid.org/0000-0002-1434-5996 |
Keywords |
кількість інформації ентропія системи передачі інформації кодування кодова відстань ймовірність невиявлення помилок |
Type | Working Paper |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99115 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Creative Commons Attribution - NonCommercial - ShareAlike 4.0 International |
Citation | Методичні вказівки щодо виконання розрахунково-графічної роботи "Розроблення алгоритмів роботи та оцінювання інформаційних характеристик системи передання інформації" з дисципліни "Теорія інформації та оброблення сигналів" : для здобувачів спец. G5 "Електроніка, електронні комунікації, приладобудування та радіотехніка" усіх форм здобуття вищої освіти / уклад. : О. В. Бережна, В. В. Арбузов, І. А. Кулик, М. С. Шевченко. Суми : Сумський державний університет, 2025. 41 с. |
Abstract |
методичних вказівках викладено мету й завдання розрахунково-графічної роботи, вимоги до її обсягу, змісту, порядку виконання, оформлення й захисту. Надано також варіанти індивідуальних завдань, перелік характеристик, що підлягають розрахунку, зазначено алгоритми розрахунків. |
Appears in Collections: |
Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
m6141.pdf | 541.46 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.