Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99287
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розрахунок установки для зберігання харчової продукції місткістю до 200 т.
Authors Богдан, О.В.
ORCID
Keywords вентилятор
газодинамічний розрахунок
холодильне обладнання
тепловий насос
камера зберігання
Type Bachelous Paper
Speciality 142 - Енергетичне машинобудування
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99287
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Богдан О. В. Розрахунок установки для зберігання харчової продукції місткістю до 200 т : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 142 - енергетичне машинобудування / наук. кер. В. М. Бага. Суми : Сумський державний університет, 2025. 54 с.
Abstract Актуальність теми: в наш час актуальною темою є покращення характеристик холодильних камер. До основних переваг апаратів повітряного охолодження належить їх автономність, відсутність необхідності застосування дороговартісного теплоносія, його підготовки та постійної компенсації втрат у системі охолодження. Мета роботи: дослідити види та принципи роботи холодильних машин. Виконати – газодинамічний, розрахунок модельного вентилятора, розрахунок параметра циклу та калоричний розрахунок. Отримані результати: у данній роботі в теоретичній частині ми визначилися з видами, класифакаціями та принципами роботи холодильних установок. Виконали такі розрахунки як – газодинамічний, розрахунок модельного вентилятора , розрахунок параметра циклу та калоричний розрахунок. Також у ході роботи спроєктувати робоче колесо вентилятора , схему холодильної машини та план однокамерного холодильника. Був виконаний розділ охорони праці.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Bogdan_bak_rob.pdf 1.67 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.