Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99458
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вибір матеріалу, маршрутної технології виготовлення і термічної обробки валу-шестерні бортового редуктора комбайну |
Authors |
Міхєєв, Б.М.
|
ORCID | |
Keywords |
вал-шестерня бортовий редуктор циклічні навантаження втомна міцність термообробка нітроцементація хіміко-термічна обробка гартування |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 132 - Матеріалознавство |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99458 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Міхєєв Б. М. Вибір матеріалу, маршрутної технології виготовлення і термічної обробки валу-шестерні бортового редуктора комбайну : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 132 - матеріалознавство / наук. кер. А. І. Дегула. Суми : Сумський державний університет, 2025. 88 с. |
Abstract |
У процесі роботи було проаналізовано умови експлуатації валу-шестерні
бортового редуктора комбайна та сформульовано вимоги до матеріалів, з яких
його виготовляють. Обрано відповідні марки конструкційної сталі для
забезпечення зносостійкості та довговічності деталі в умовах змінних
навантажень і впливу агресивного середовища. Розроблено маршрутну
технологію виготовлення деталі «Вал-шестерня» та запропоновано режими
термічної та хіміко-термічної обробки. Після виконання всіх етапів
термообробки було проведено дослідження структури матеріалу з метою
підтвердження досягнення необхідних механічних властивостей. За
результатами досліджень обрано оптимальний варіант технології виготовлення валу-шестерні. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Miheev_bac_rob.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.