Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99774
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз показників якості пива відповідно до ДСТУ |
Authors |
Мироненко, Д.В.
Ponomarova, Liudmyla Mykolaivna ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-1637-3229 |
Keywords |
органолептичний аналіз фізико-хімічний аналіз аналіз пива organoleptic analysis physicochemical analysis beer analysis |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/99774 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | In Copyright |
Citation | Мироненко Д. В., Пономарьова Л. М. Аналіз показників якості пива відповідно до ДСТУ // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали XII Всеукраїнської науково-технічної конференції, м. Суми, 22–25 квітня 2025 р. / редкол. : О. Г. Гусак, І. В. Павленко. Суми : Сумський державний університет, 2025. С. 130-131. |
Abstract |
Пиво – один із найдавніших напоїв, відомих людству. Його історія налічує тисячі років, а популярність залишається незмінно високою в усьому світі. Різноманітність сортів пива велика, від світлих лагерів до темних стаутів, які відрізняються своїми смаками і властивостями, сформованими під час технологічного процесу – пивоваріння. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Myronenko_beer_analysis.pdf | 356.65 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.