Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67752
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування
Authors Ахременко, К.В.
Мечик, М.Ю.
Борзова, Н.О.
Keywords продукти харчування
рослинні продукти
нітрати
food
vegetable products
nitrates
продукты питания
растительные продукты
нитраты
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67752
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ахременко, К.В. Визначення вмісту нітратів в продуктах харчування [Текст] / К.В. Ахременко, М.Ю. Мечик, Н.О. Борзова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 106.
Abstract Метою даної роботи є: вивчити методику визначення нітратів у рослинних продуктах; дослідити вміст нітратів в овочах, які продаються у різних торгівельних точках міста Шостки; дослідити вплив ґрунтово-екологічних чинників на кількість нітратів в овочах; визначити оптимальні способи зменшення нітратів у продуктах харчування.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Ukraine Ukraine
433
Unknown Country Unknown Country
70

Downloads

Ukraine Ukraine
432
Unknown Country Unknown Country
14

Files

File Size Format Downloads
Ahremenko.pdf 561,73 kB Adobe PDF 446

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.