Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79341
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічного процесу приготування нітраційної кислотної суміші |
Authors |
Колотуша, А.А.
|
ORCID | |
Keywords |
технологічний процес система управління регулюючий мікропроцесорний контролер алгоритм управління регульований параметр |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2020 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79341 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Колотуша, А.А. Система управління технологічного процесу приготування нітраційної кислотної суміші. [Текст]: дипломний проект на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавр; спец.: 6.050201 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / А.А. Колотуша; наук. керівник А.Г. Серяков. - Суми: СумДУ, 2020. - 63 с. |
Abstract |
Розроблено систему управління технологічним процесом приготування нітраційної кислотної суміші на базі програмованого логічного контролера ОВЕН ПЛК160. Зроблено розрахунок контуру управління температури в реакторі і розроблений алгоритм управління технологічним процесом. Задовільну якість процесу виробництва піноскла підтверджено результатами моделювання на ЕОМ. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views
![China](/flags/cn.gif)
64
![Greece](/flags/gr.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
638
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
14986
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1721
![United States](/flags/us.gif)
25767
Downloads
![France](/flags/fr.gif)
71
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Norway](/flags/no.gif)
186
![Poland](/flags/pl.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
14987
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
43180
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bak_Rob_Kolotusha_A.pdf | 3,91 MB | Adobe PDF | 58428 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.