Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79400
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління якістю продукції на підприємстві (на прикладі ТДВ "Глухівський хлібокомбінат")
Authors Кошарна, О.О.
ORCID
Keywords якість
качество
quality
система управління якістю
система управления качеством
quality management system
якість продукції
качество продукции
production quality
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79400
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Кошарна, О.О. Управління якістю продукції на підприємстві (на прикладі ТДВ "Глухівський хлібокомбінат") [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра; спец.: 073 - менеджмент / О.О. Кошарна; наук. керівник К.Ю.Зубко. – Суми: СумДУ, 2020. – 41с.
Abstract У роботі розглянуто систему управління якості підприємства, резерви удосконалення управління якістю. Проведений аналіз стану управління якістю продукції ТДВ "Глухівський хлібокомбінат", здійснена оцінка рівня управління якістю продукції підприємства. Представлені рекомендації і заходи, що стосуються забезпечення ефективності управління якістю продукції ТДВ "Глухівський хлібокомбінат".
В работе рассмотрена система управления качеством предприятия, резервы совершенствования управления качеством. Проведенный анализ управления качеством продукции ОДО "Глуховский хлебокомбинат", осуществлена оценка уровня управления качеством продукции предприятия. Представлены рекомендации и меры, касающиеся обеспечения эффективности управления качеством продукции ОДО "Глуховский хлебокомбинат".
The paper considers the quality management system of the enterprise, reserves for improving quality management. The analysis of a condition of management of quality of production of ALC "Glukhovsky bakery" is carried out, the estimation of a level of management of quality of production of the enterprise is carried out. Recommendations and measures related to ensuring the effectiveness of quality management of ALC "Glukhiv Bakery" are presented.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Czechia Czechia
1169576522
Finland Finland
1
France France
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
2104261
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
-5295368
United Kingdom United Kingdom
83090613
United States United States
-786618762
Unknown Country Unknown Country
313170745

Downloads

Austria Austria
29837202
Azerbaijan Azerbaijan
1797984
Belarus Belarus
140335980
Belgium Belgium
-738074969
Bulgaria Bulgaria
19186528
Canada Canada
-1457443382
China China
1
Czechia Czechia
-786618754
Estonia Estonia
1169576535
Finland Finland
6392041
France France
-5295374
Germany Germany
776028022
Ireland Ireland
-5295375
Italy Italy
83090627
Kazakhstan Kazakhstan
1797946
Lithuania Lithuania
1169576507
Moldova Moldova
1
Netherlands Netherlands
-738074937
Norway Norway
-358034871
Poland Poland
-786618765
Portugal Portugal
1
Romania Romania
776028022
Russia Russia
-1457443388
Singapore Singapore
1
Slovakia Slovakia
-1457443412
Spain Spain
776028024
Sweden Sweden
1797996
Switzerland Switzerland
1169576494
Turkey Turkey
83090602
Ukraine Ukraine
776028023
United Arab Emirates United Arab Emirates
1
United Kingdom United Kingdom
-786618762
United States United States
776028030
Unknown Country Unknown Country
-738074939

Files

File Size Format Downloads
Kosharna_production_quality.pdf 521.51 kB Adobe PDF -1558840360

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.