Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80216
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування технологічного процесу виготовлення корпуса 5.3050-178.93.18
Authors Вовкула, А.С.
ORCID
Keywords корпус
corps
технічні вимоги
технические требования
technical requirements
травматизм
traumatism
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80216
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Вовкула, А.С. Проектування технологічного процесу виготовлення корпуса 5.3050-178.93.18 [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 131 "Прикладна механіка", освітньої програми "Технології машинобудування" / А.С. Вовкула; наук. керівник О.Д. Динник. - Суми: СумДУ, 2020. – 73 с.
Abstract В кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та самої деталі; технічні вимоги, що пред’являються до деталі; тип виробництва та спосіб отримання заготовки. В роботі розроблена операційна технологія для двох операцій технологічного процесу. Також для них розраховані режими різання і норми часу, обгрунтований вибір металорізального верстата, верстатних пристроїв, ріжучого і вимірювального інструментів. Висвітлені причини виробничого травматизму, методи його аналізу та показники.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Germany Germany
496
Greece Greece
148
Ireland Ireland
1690
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
80539
United Kingdom United Kingdom
32415
United States United States
147706
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
263000
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
147706

Files

File Size Format Downloads
Vovkula_bac_rob.pdf 2 MB Adobe PDF 410711

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.