Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/83905
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація виробництва бісквітів продуктивністю 500 одиниць/годину
Authors Соляник А.А.,
ORCID
Keywords лінія виробництва
линия производства
production line
випікання
выпечка
bakery products
виробництво бісквітної продукції
производство бисквитной продукции
biscuit production
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/83905
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Соляник, А.А. Автоматизація виробництва бісквітів продуктивністю 500 одиниць/годину: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра; спец.: 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / А.А. Соляник; наук. кер. В.О. Журба. – Суми: СумДУ, 2021. – 47 с.
Abstract В роботі було проведено огляд методів виробництва бісквітної продукції, та способи автоматизації цього процесу. Було розроблено функціональну схему автоматизації лінії по автоматичному виробництву бісквіту та підібрано давачі та виконавчі пристрої.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Greece Greece
1
Ireland Ireland
1145
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
9818337
Ukraine Ukraine
5180877
United Kingdom United Kingdom
61204
United States United States
24883487
Unknown Country Unknown Country
3583

Downloads

Belarus Belarus
416265
Canada Canada
1
Czechia Czechia
1
Finland Finland
1
France France
3577
Germany Germany
61208
India India
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
566
Russia Russia
61205
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
9818337
United Kingdom United Kingdom
1341123
United States United States
3900963
Unknown Country Unknown Country
3584

Files

File Size Format Downloads
Solyanik_bac_rob.pdf 1,58 MB Adobe PDF 15606835

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.