Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури
Authors Лавриненко, А.А.
ORCID
Keywords конкуренція
конкуренция
competition
конкурентоспроможність
конкурентоспособность
competitiveness
стратегії підвищення конкурентоспроможності
стратегии повышения конкурентоспособности
strategies to increase competitiveness
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85132
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лавриненко, А.А. Розробка програми конкурентоспроможності підприємницької структури: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / А.А. Лавриненко; наук. кер. Д.О. Власенко. – Суми: СумДУ, 2021. – 53 с.
Abstract У роботі розглянутао сутність понять конкуренції та конкурентоспроможності. Виявленні особливості формування конкурентоспроможності підприємств сфери ресторанних послуг, проаналізовано параметри конкурентоспроможності закладу харчування, на прикладі ресторану "Sushy eat". Розроблено пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану "Sushy eat".
В работе розглянутао сущность понятий конкуренции и конкурентоспособности. Выявлении особенности формирования конкурентоспособности предприятий сферы ресторанных услуг, проанализированы параметры конкурентоспособности заведения питания, на примере ресторана "Sushy eat". разработан предложения по программе повышения конкурентоспособности ресторана "Sushy eat".
The paper considers the essence of the concepts of competition and competitiveness. Identifying the features of the formation of the competitiveness of enterprises in the field of restaurant services, analyzed parameters of the competitiveness of the restaurant, on the example of the restaurant "Sushy eat". Developed proposals for the program to increase the competitiveness of the restaurant "Sushy eat".
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Views

China China
1
Ireland Ireland
247642
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
6247099
United Kingdom United Kingdom
2449302
United States United States
29281474

Downloads

Belgium Belgium
1
Bulgaria Bulgaria
1
Canada Canada
38225524
Czechia Czechia
41259
Finland Finland
6247088
France France
38225530
Germany Germany
38225527
Greece Greece
1
Hungary Hungary
41266
Ireland Ireland
1
Kazakhstan Kazakhstan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
20337410
Norway Norway
1
Poland Poland
20337421
Portugal Portugal
1
Romania Romania
38225523
Russia Russia
11393362
Slovakia Slovakia
20337421
Turkey Turkey
2449318
Ukraine Ukraine
38225523
United Kingdom United Kingdom
20337413
United States United States
38225534
Unknown Country Unknown Country
13745

Files

File Size Format Downloads
Lavrinenko_bac_rob.pdf 689,09 kB Adobe PDF 330888872

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.