Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85785
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Інформаційні системи управління в діяльності закладів вищої освіти
Authors Перепелиця, А.Ю.
ORCID
Keywords інформація
информация
information
інформаційні системи
информационные системы
information systems
заклади вищої освіти
учреждения высшего образования
institutions of higher education
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85785
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Перепелиця А. Ю. Інформаційні системи управління в діяльності закладів вищої освіти : робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. О. Ю. Древаль. Суми : Сумський державний університет, 2021. 58 с.
Abstract В дипломній роботі було розглянуто теоретичні й практичні аспекти інформаційних систем у діяльності закладів вищої освіти. Розглянуто значення інформації в менеджменті, та сучасні інформаційні системи в управлінні підприємствами та організаціями як в теоретичному аспекті так і в практичному на прикладі Сумського державного університету. З допомогою комплексного аналізу інформаційних систем СумДУ, з’ясовано недоліки та прогалини у інформаційних системах та платформах вишу, отримано фідбеки від студентів щодо мінусів сайту університету та кафедр, а також навчальних порталів та інших корпоративних сайтів. Досліджено і сучасний стан інформатизації вищих навчальних закладів взагалі. Розглянуто важливі аспекти діяльності Сумського державного університету, такі як публічність та розміщення інформації на сайті, а також надані рекомендації по покращенню роботи інформаційних систем.
В дипломній роботі було розглянуто теоретичні й практичні аспекти інформаційних систем у діяльності закладів вищої освіти. Розглянуто значення інформації в менеджменті, та сучасні інформаційні системи в управлінні підприємствами та організаціями як в теоретичному аспекті так і в практичному на прикладі Сумського державного університету. З допомогою комплексного аналізу інформаційних систем СумДУ, з’ясовано недоліки та прогалини у інформаційних системах та платформах вишу, отримано фідбеки від студентів щодо мінусів сайту університету та кафедр, а також навчальних порталів та інших корпоративних сайтів. Досліджено і сучасний стан інформатизації вищих навчальних закладів взагалі. Розглянуто важливі аспекти діяльності Сумського державного університету, такі як публічність та розміщення інформації на сайті, а також надані рекомендації по покращенню роботи інформаційних систем.
Thesis considered the theoretical and practical aspects of information systems in the activities of higher education institutions. The importance of information in management and modern information systems in the management of enterprises and organizations both in theoretical and practical terms on the example of Sumy State University are considered. With the help of a comprehensive analysis of SSU information systems, the shortcomings and gaps in the information systems and platforms of the university were clarified, feedback from students on the disadvantages of the university website and departments, as well as educational portals and other corporate sites was obtained. The current state of informatization of higher educational institutions in general is also studied. Important aspects of Sumy State University, such as publicity and placement of information on the site, as well as recommendations for improving the operation of information systems.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
China China
-794526913
France France
439
Germany Germany
8231744
Ireland Ireland
1229624
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
14174
Romania Romania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
-1589054259
United Kingdom United Kingdom
143991728
United States United States
-4049173
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

China China
-4049176
France France
-794526913
Germany Germany
-794526912
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1116947794
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
-4049176
United Kingdom United Kingdom
-794526912
United States United States
-4049174

Files

File Size Format Downloads
Perepelytsia_bac_rob.pdf 488.91 kB Adobe PDF -1278780467

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.