Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87073
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління проектами малого бізнесу в умовах пандемії (на прикладі проекту створення онлайн-кафе “PokeBox”)
Authors Водотика, Д.В.
ORCID
Keywords проект
project
гнучкі методології
гибкие методологии
flexible methodologies
соціальні мережі
социальные сети
social networks
коронавірус
коронавирус
coronavirus
сайт
website
відео зустрічі
видео встречи
video meeting
онлайн-кафе
online coffee
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87073
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Водотика Д. В. Управління проектами малого бізнесу в умовах пандемії (на прикладі проекту створення онлайн-кафе “PokeBox”) : робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістр : спец. 073-менеджмент / наук. кер. А. В. Євдокимова. Суми : Сумський державний університет, 2021. 72 с.
Abstract У роботі розглянуто теоретичні і методичні основи, а також інноваційні рішення щодо управління малим ресторанним бізнесом у період пандемії коронавірусу і локдаунів. Проаналізовані методи приваблення і збереження клієнтів в онлайн-бізнесі, просування товару через мережу Інтернет, використовуючи соціальні сторінки та сайти. З метою максимальної економії фінансових ресурсів при розробці платформи збуту продукції розроблено методичні прийоми, використовуючи всесвітньо відому концепцію ресторанного бізнесу – «dark kitchen». Визначено суму, необхідну для інвестування і ресурси, які потребує проект. Створені календарний план і бюджет проекту. Визначені можливі ризики відкриття онлайн-кафе в період пандемії і складений план реагування на них.
В работе рассмотрены теоретические и методические основы, а также инновационные решения по управлению малым ресторанным бизнесом в период пандемии коронавируса и локдаунов. Проанализированы методы привлечения и сохранения клиентов в онлайн-бизнесе, продвижение товара через Интернет, используя социальные страницы и сайты. В целях максимальной экономии финансовых ресурсов при разработке платформы сбыта продукции разработаны методические приемы, используя всемирно известную концепцию ресторанного бизнеса – «dark kitchen». Определена сумма, необходимая для инвестирования и ресурсы, требуемые проектом. Созданы календарный план и бюджет проекта. Определены возможные риски открытия онлайн-кафе в период пандемии и составлен план реагирования на них.
The paper considers the theoretical and methodological foundations, as well as innovative solutions for the management of small restaurant business during the pandemic of coronavirus and lockdown. Methods of attracting and retaining customers in online business, promoting goods via the Internet, using social pages and sites are analyzed. In order to maximize the savings of financial resources in the development of a platform for the sale of products developed methodological techniques, using the world-famous concept of the restaurant business – «dark kitchen».The amount required for investment and resources required by the project are determined. The project schedule and budget have been created. The possible risks of opening an online cafe during the pandemic have been identified and a response plan has been drawn up.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Belgium Belgium
24541128
China China
93520185
Finland Finland
74
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
31642
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
24541125
Ukraine Ukraine
24541135
United Kingdom United Kingdom
2322163
United States United States
12898586
Unknown Country Unknown Country
4644326

Downloads

Belgium Belgium
1
Canada Canada
93520184
Czechia Czechia
1
Finland Finland
1
France France
4644323
Germany Germany
24541125
India India
1
Ireland Ireland
1
Italy Italy
1034381
Lithuania Lithuania
3691
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
93520184
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
93520184

Files

File Size Format Downloads
Vodotika_mag_rob.pdf 3,18 MB Adobe PDF 310784079

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.